Machinepark

Gravograph VX89

Machine met een bereik van 350x310 mm.  Voor het personaliseren van voorwerpen en het graveren van alle metalen en kunststoffen. Ideaal voor badges, labels, juwelen, pennen en relatiegeschenken.

 

 

Gravograph IS400 volume

Speciaal uitgebreide versie van de IS400, met een bereik van 305 x 210 mm voor het graveren van volumineuze voorwerpen. (doorlaathoogte onder de spindel maximaal 400 mm.) Ontworpen om in te gaan op de veeleisende vragen uit de industrie. Zeer geschikt voor het frezen en/of markeren en coderen van allerlei machineonderdelen. Veelzijdige machine voorzien van een onderstel om zware objecten van uiteenlopende vormen te graveren (blok-, cilinder-, kegelvormig). Een elektrisch aangedreven klemsysteem maakt het mogelijk om snel om te schakelen tussen vlakke en een cilindrische gravure. Tevens is deze machine voorzien van een spindel uitgerust met een diepteneus. Deze voelt/tast het materiaal af en heft eventuele toleranties en oneffenheden op.

Gravograph VX2

Robuuste machine met een graveerbereik van 650 x 490 mm en een doorlaathoogte onder de spindel van maximaal 120mm, voor het graveren van voorwerpen en platen met een gemiddelde afmeting. Talrijke opties voor aanpassing aan verschillende graveer- / frees- / en machinale werkzaamheden. De machine is uitgerust met een hoogfrequentspindel met een toerental van  max. 60.000 rpm.

Gravograph IS800

Graveermachine met een bereik van 650 x 490 mm. Deze machine is uitgerust met een hoogfrequentspindel (max. 60.000 rpm) voorzien van een diepte/voelneus. Zeer geschikt voor het graveren van kunststof platen met een diktetolerantie (zoals Acrylaat, ABS-kunsstof, enz) en voor het graveren van materiaal met een onregelmatig oppervlak.

Gravograph IS8000XP

Het neusje van de zalm. Zeer hoge betrouwbaarheid en kwaliteit op het gebied van frezen en graveren. Belangrijkste eigenschappen: Nog meer snelheid - precisie - kracht. Materiaal formaat tot maximaal 1220 x 610 mm. De machine is uitgerust met servomotoren en een zeer stabiel monoblok gelast stalen frame. Door toepassing van een hoogfrequentspindel (max. 60.000 rpm) zeer geschikt voor het graveren en uitfrezen van metalen (aluminium, messing, enz) en dikke platen kunststof, voor o.a. gevelletters.

Gravograph LS800

Industrieel lasermarkeer machine. Het voorwerp wordt “gegraveerd” d.m.v. een krachtige laserstraal (80 watt). De LS800 heeft een maximaal bereik van 610 x 305 mm met als voordeel makkelijk plaatsen van de te graveren voorwerpen dankzij een zeer goede toegankelijkheid van de machine. Dankzij de grote opening kunnen grote voorwerpen, signalisatiesystemen en grote matrixplaten eenvoudig worden gepositioneerd. Prestatie: maximumsnelheid van 2 mtr/s - ondanks hoge snelheid zeer accurate bewegingen dankzij lineaire geleidingen. Nauwkeurig en solide cilindergraveertoestel waarin wij zonder problemen zware voorwerpen kunt graveren.